Nu har vi inne nya och spännande armband från Paul Hewitt i färger för alla smaker i butiken!

Tidlös elegans möter en nordtyska inställning till livet. Avgörs av levande färger och en maritim känsla, är vår uppskattning av tradition, originalitet och konsekvens återspeglas i alla våra högkvalitativa produkter. Stil medvetande, individualitet och tydliga kvalitetskrav utgör kärnan i vår verksamhet. Fortsätter med dess marinska rötter resulterar i ett exklusivt sortiment av produkter som inte är någon slav under snabbrörliga trender.
Detta gör det möjligt för oss att skapa extraordinära och tidlösa produkter genom att välja noga koordinerade designer. Uppriktig och äkta - det är PAUL HEWITT.


PAUL HEWITT produkter är handgjorda och genomgår en sträng slutbesiktning. För att kunna garantera maximal kvalitet, vi litar på erfarna hantverkare och utsökta material. Vi strävar efter att alltid ge vårt bästa - så att du kan njuta av våra produkter i många år framöver.
 
Nya klockor från Paul Smith

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15