Information 

E-handel

Vad är viktigt att tänka på när man vill köpa en klocka via nätet?

Det allra viktigaste att kontrollera som konsument är att webbutiken är auktoriserad återförsäljare av det varumräke som man söker. Mårtenssons Ur & Guld är auktoriserade återförsäljare för samtliga varumärken som säljs i butiken i Halmstad och genom vår webbshop. Eftersom garantier inte gäller för klockor som inte är köpta av auktoriserade återförsäljare så uppstår problem om klockan skulle behöva repareras. Varken auktoriserade återförsäljare eller generalagenter får reparera klockor som är sålda av icke-auktoriserade återförsäljare. 

Företagsgåvor

Hos oss finner du företagspresenter och gåvor till såväl personal som kunder. Vi har ett brett utbud av kvalitetsvaror från populära och välkända varumärken som passar utmärkt som julklappar eller jubileumsgåvor.

Gränserna för skatt, skatte- och avgiftsfrihet går vid:

JULGÅVA - 360 SEK exkl. moms

JUBILEUMSGÅVA - 1080 SEK exkl. moms

MINNESGÅVA - 8000 SEK exkl.  moms

Notera att julklappar avsedda för personal är avdragsgilla och behöver inte förses med logotype. 

 

Här nedan finner du lite av den information som vi tror kan vara intressant för dig som vill handla I vår webbshop. För vidare information kan vi tipsa om Konsumentsverket.

Auktoriserad återförsäljare

Vi är auktoriserad återförsäljare på alla våra klockor.

Om klockan skulle gå sönder

Vi har egen verkstad med två heltidsanställda urmakare som regelbundet utbildas vidare för de stora märkena. Vi är en av få verkstäder som på plats kan utföra helreparationer på märken som Rolex, Breitling och Omega.

Inbyte

Har du idag en klocka med ett andrahandsvärde och är intresserad av att köpa en ny, finns möjlighet att använda den gamla klocka som en del av betalningnen för den nya. Gör i så fall en förfrågan via vårt frågeformulär "här".

Offert

Vid vissa av artiklarna i vår webbshop har "KÖP"-knappen ersatts med en "OFFERT"-knapp. "OFFERT" innebär att kund och butiken har en dialog först innan köp genomförs, för att säkerställa att artikeln finns att leverera samt i det utförande som önskas.  

Har du ytterligare funderingar är du välkommen att höra av dig via mail, support@martenssons.se.  

Lycka till med ditt köp!

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15