Julerbjudande

Under julhandeln kommer vi att erbjuda våra e-handelskunder bytesrätt fram till den 10 januari på varor som köpts innan julafton. Detta är utöver ångerrätten på 14 dagar som finns idag. Vi vet att det inte är så lätt att välja en present, därför vill vi erbjuda detta för att göra julklappsköpet lite enklare.

Detta innebär att:
  • Du får byta produkter mot andra som kostar lika mycket
  • Det även går bra att byta mot en dyrare produkt och betala mellanskillnaden

Returfrakten står du för medan vi står för frakten av den nya varan. Vid retur tar ni kontakt med vår kundtjänst via mail support@martenssons.se.

Tänk på att bytesrätten endast gäller oanvända varor i oförändrat skick. Erbjudandet gäller samtliga ordinarie produkter (inte beställningsvaror) och alla som handlat i vår webshop. 

Klarna julkampanj

Under tiden 1/11-13 till 1/2-14 kan du välja att betala via Klarnas Julkampanj, då kommer fakturan i slutet av februari. Välj alternativet "Betala med faktura, delbetalning, kort och internetbank" och välj alternativet "Julkampanj".


God jul önskar vi på Mårtenssons Ur & Guld! FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15