INFORMATION

Samtliga priser i webbshopen är rekommenderade av respektive leverantör. Alla priser visas i SEK och är inklusive moms.

 

GARANTI

Vi följer den svenska konsumentköplagen som gör gällande att du som privatkonsument har 36 månaders garanti på fabrikationsfel. För ytterligare information, se konsumentköplagen eller Konsumentverkets hemsida, www.kov.se.

 

ÅNGERRÄTT

Enligt konsumentköplagen så har du 14 dagars ångerrätt. Du kan därmed ångra ditt köp inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. Varan måste vara oanvänd (länken på en klocka får till exempel inte vara kortad), returneras tillsammans med alla eventuella papper och intyg samt originalförpackning. Kunden står för den fraktkostnad som uppkommer i samband med returen. Vi rekommenderar att varan skickas rekommenderat via Posten. Vi löser inte ut några postförskott. Observera att ångerrätten begränsas vid köp av vara som ej finns i lager, se lagen om distansköp. 

För ytterligare information om köpevillkor, se distanshandelslagen.

 

FRAKTKOSTNAD OCH LEVERANS

Alla leveranser sker fraktfritt inom Sverige. För leveranser och beställningar utanför Sverige, vänligen kontakta oss via shop@martenssons.se eller 004635-215454.

 

DIN TRYGGHET

Att handla på Mårtenssons Ur & Guld ska vara en trygg och tillfredsställande upplevelse, vare sig det är via vår fysiska butik eller vår webbshop. Vi finns alltid här för att svara på frågor och gör vårt bästa för att möta alla våra kunders behov och önskemål. Förutom garanti så erbjuder vi alla kunder som handlar klockor hos oss ett års försäkring utan extra kostnad. Försäkringen täcker stöld, förlust och skada och är möjlig att förnya efter det första året. 

 

 

FÖRSÄKRINGENS OMFATTNING 

Försäkringen gäller för skada genom plötslig och oförutsedd händelse på det objekt, som angivits i försäkringsbeviset samt för påmonterad länk om denna är av ädel metall och ingår i det totala försäkringsbeloppet. Aktsamhetskrav - det försäkrade objektet skall handhas så att skada eller förlust så långt som möjligt förhindras. Har aktsamhetskravet inte uppfyllts minskas ersättningen som regel med ett särskilt avdrag. Vid allvarlig försummelse minskas ersättning kraftigt och kan t o m helt utebli (nedsättning till noll).

 

SJÄLVRISK 

Vid förlust eller totalskada gäller försäkringen med en självrisk på 10% av försäkringsbeloppet, dock lägst 100 kronor. Inträffar ytterligare skada inom 12 månader, förhöjs självrisken till 25% av försäkringsbeloppet och vid eventuell ytterligare skada inom samma 12-månaders-period förhöjs självrisken till 50% av försäkringsbeloppet. Vid reparationsskada gäller försäkringen med en självrisk på 100 kronor. Inträffar ytterligare reparationsskada inom 12 månader, förhöjs självrisken med 100 kronor för varje skadetillfälle. Självrisken betalas i samband med att ersatt eller reparerat objekt hämtas ut hos återförsäljaren (den butik som ursprungligen sålt objektet).

           

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15