Din butik när du skall välja smycken för de bästa stunderna i ditt liv!

BUTIK

Mårtenssons Ur & Guld grundades 1935 och är centralt belägen vid Stora Torg i Halmstad. Här har Halmstadbor handlat klockor och smycken i mer en ett halvt sekel. Genom våran erfarenhet har vi haft möjlighet att lära av tiden, att vara känsliga och uppmärksamma på treder så att vi kan erbjuda det senaste.

Vår ambition på Mårtenssons har alltid varit att erbjuda klockor och smycken för alla och för alla tillfällen. För att vara säkra på att leverera fullgoda produkter samarbetar vi endast med omsorgsfullt utvalda leverantörer.

(öppettider och kontaktinfo finns under fliken "KONTAKTA OSS")

WEBBSHOP

Sedan 2011 kan vi som första auktoriserade e-handel i Norden erbjuda Breitling och Omega för e-handel. Stora delar av vårt sortiment finns för beställning via vår hemsida www.martenssons.se.
Framöver kan vi alltså nå ut även till de kunder som inte alltid har närhet till vår fysiska butik.


VERKSTAD

För att kunna erbjuda våra kunder bästa service har vi en verkstad på plats i butiken med två legitimerade urmakare, varav en är certifierad för såväl Breitling som Omega och särskilt utbildad för de båda märkena i Schweiz.

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15