Vigsel- och förlovningsringar från Engelbert!

Vigselringar från Engelbert

Sortera efter

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Heribert blev tidigt intresserad av guldsmedsyrket, och efter att ha arbetat som säljare i guldsmedsfirman Dahlgren & Co, startade han 1920 AB Heribert Engelbert. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

Den finaste färgen på en diamant är ingen färg alls. En färglös diamant fungerar som en prisma som obehindrat kan bryta ljuset i regibågens alla färger. Även om de flesta diamanterna är färglösa, kan man finna de som är gul- eller brunaktiga, vissa kallas också champagnefärgade. Diamanter finns också i så varierade färger som grönt, rött, blått, och rosa, dessa kallas fantasifärger. 

Engelberts formgivning och tillverkning har sin grund i en lång svensk smycketradition. Vi eftersträvar ett formspråk.

Alla diamanter handlas i enlighet med Kimberleyprocessen för att garantera konfliktfria diamanter.

 

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15