Vigsel- och förlovningsringar från HandVigselringar från Hand

Sortera efter

Hand grundades 2005 av Charlotte Henriksson och vi på Mårtenssons Ur & Guld är stolta över att vara en av endast 25 utvalda återförsäljare av Hand i Sverige. Hands kollektioner erbjuder smycken för både henne och honom på ett personligt sätt och innefattar bland annat vigsel- och förlovningsringar.

HANDs exklusiva sortiment av vigsel och förlovningsringar med skön tyngd och eleganta detaljer ger dig möjlighet att skapa en unik ringkombination. Du har själv möjlighet att sätta din personliga prägel på din ring, genom att välja gravyr på kanten och detaljer som hjärtslipade diamanter, rubiner och små bulliga hjärtan. 
 
HAND-kollektionen är en symbol för kärlek. Smycken till den person du älskar allra mest. Ringarna är kraftiga med skön tyngd och med eleganta detaljer. Det i kontrast till de smala ringarna ger bäraren möjlighet att kombinera i oändlighet. 

www.handsweden.se

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15