Klockor från Sjöö Sandström

Sjöö Sandström grundades i Stockholm 1968 av Christer Sjöö och Mikael Sandström och erbjuder något så unikt som handgjorda kvalitetsklockor tillverkade i Gamla Stan i Stockholm. Det stora genombrottet kom 1997 då de introducerade Chronolink Worldtimer UTC, en klocka som förutom att den både var analog och digital, visade lokal tid i 25 städer runt om i världen. Sjöö Sandströms klockor är funktionella och tydliga och präglas av den stilrena design som symboliserar Sverige och Skandinavien. Klockornas mekaniska verk är märkta med det världskända Côtes de Genève-emblemet och alla Sjöö Sandströms klockor är dessutom märkta med ett individuellt nummer vilket ger varje klocka en unik identifikation.
 
Sjöö Sandström är idag en av väldigt få oberoende klocktillverkare i världen och även ett av de mest eftertraktade varumärket. Tillverkning som kombinerar tradition, innovation och design. Heder till det svenska arvet av skicklig klocktillverkning. Varje modell i Sjöö Sandström är producerade till exklusiva serier. Klockorna är minutiöst testade innan de släpps. 
 
En Sjöö Sandström klocka består av flera hundra små delar. Vissa är skulpterade eller stansas från ett block av metall, ytterligare är även laserskurna. 
 
Royal Steel är den främsta serien hos Sjöö Sandström. Elegant och tidlös svensk design av nordisk högsta kvalité.

www.sjoosandstrom.se 
 

FÅ VÅRT NYHETSBREV


Innehar F-skattsedel. Org.nr: 556080-7744 Tel: 035-21 54 54. Epost: support@martenssons.se. Besöksadress: Brogatan 8, Halmstad. Postadress: Box 183, 301 05, Halmstad. Öppettider Måndag - Fredag kl.10-18, Lördagar kl.10-15